Makaronai

Įprastas būdas

Sudedi į puodą kiek nori makaronų, įpili dvigubai vandens negu makaronų yra. Verdi, kol išverda. Vėliau pagal skonį galima dėtis sūrio, prieskonių, dešreles, etc. Simple! Skanaus :)

"Spageti pagal Taihen®"

isverdi spageti, tada imeti i keptuve, uzbarstai saslyku prieskoniu, papjaustai truputi desros (paneriu ar daktariskos), apkepini biski, kad makaronai butu tokie ciu ciut apskrude, tada imi tarka ir ant virsaus tarkuoji suri, daug surio, labai daug surio… tada kai suris istirpsta viska verti i didele lekste, o ant virsaus dar uzdedi adzigos(rasi prie keciupo), beje geriausia adziga su smulkiais darzoviu gabaliukais… na stai ir viskas

This website uses cookies for visitor traffic analysis. By using the website, you agree with storing the cookies on your computer.More information
 
Jei nenurodyta kitaip, šio wiki turinys ginamas tokia licencija: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
Recent changes RSS feed Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki